Mail: info@thevitalitycoach.be

‘Ik hou ervan mijn passie te delen met mijn cliënten. Iedereen kan nog veel leren over hoe vitaal te blijven. Iedereen kan daarbij wat ondersteuning gebruiken om in kracht en balans te komen of blijven. Zowel op persoonlijk als op maatschappelijk vlak. Iedereen kan leren hoe gelukkiger te leven in harmonie met de omgeving, de natuur, de origine. Iedereen kan nog beter gebruik maken van het eigen zelfhelend vermogen. Iedereen, mezelf inclusief… Gezondheid is immers een geboorterecht !’   Ro ‘The Vitality Coach’

Een vernieuwde élan of dynamiek in uw leven ?


‘The Vitality Coach’  biedt u volgende vitaliserende mogelijkheden:


o Vitality-clinic (vitaliteits-checkup), Wellness-Balancing & ‘Chakra’-support

o Relaxatie-Sessie (Raylax, Zen-Shiatsu stoelmassage, Reiki, Materia Tachyon Incognita ‘Cocoon’, T3 Time-Tool ...)  

o Verjongings-Sessie, Littekenbehandeling, Anti-Aging (preventie), Adviezen

o Info-Clinics, Groepscauserie, Homeparty mbt. life-style en ‘Urban survival’


o Hoe vitaal bent u ? Vitaliteits-Scan & -Behandeling (Electro-acupunctuur, Kleurenpunctuur, …)

o Algemene ondersteuning met eMRS-Magneetveld-sessie, HPP-Ondulatiemassage, Chi-Vitalizer, OxyFarm-Zuurstof-Sessie, Hartcoherentie Training, Infra-Rood en Fullspectrum-lichttherapie.

o Welke voedings-supplementen brengen uw energiesysteem in balans ? Orthomoleculaire screening vooraleer supplementen aan te kopen !

o Is uw voedingspatroon aangepast ? Voedings-screening en gevarieerde adviezen volgens uw Archetype, Yin/Yang, 5-elementen, Anabool/Katabool type, Glykemisch of Calorisch, KHD/Proteïne/Vet metabool type, Allergie of Intolerantie, …

o Is uw leef- of werkomgeving vitaliserend of slopend ? Onderzoek en harmoniseren slaap-, woon- en werksfeer (metingen op uw lokatie)


o Mental Balance (optimale focus, concentratie, cognitieve en geestelijke prestaties)

o Behandelen emotionele onbalans, ‘Zich slecht in vel voelen‘, depressie, onverwerkte ervaringen, …

o Oplossen mentale vastgeroeste, beperkende gedachten, patronen, overtuigingen, storend gedrag, …

o Relatie-analyse (partner, familie, werk, …)Op de Welkompagina vindt u  de inleidende uitleg.


Hier vindt u een overzicht met veel gevraagde behandelingen en indicatieve prijs.

Referenties individuele ‘clinics’

Enkele ‘individuele’ quotes m.b.t. ons i-Health Analyse- en Behandelsysteem :

‘Het was een hele ervaring mezelf eens op een andere manier behandeld te zien. Ik wil je dan nog eens bedanken voor de moeite die je deed en voor het verslagje. Je gaat me zeker terug zien voor een vervolgconsult.’ (M. 2009)

 

‘Nogmaals hartelijk dank voor de uitleg én voor alle interessante info. Aangezien ik inderdaad erger had verwacht, is dit voor mij een hart onder de riem op de moeizame weg van mijn herstelproces. Ik vind het een zeer waardevol en knap onderbouwd concept en wens je dan ook nog heel veel succes toe !’   (S. 2009 - Preventie-adviseur)


‘Je weet het goed wat mijn probleem is, die indruk heb ik allang via de email. Een mobiele praktijk kom ik natuurlijk niet dikwijls tegen, ik weet geen andere die ook zoiets doet. Het is wel een voordeel voor mensen met een handicap en het heel moeillijk vinden om naar de heel weinig beschikbare alternatieve artsen of therapeuten te geraken die veraf wonen. ....’    (K. 2009)

‘Hierbij m'n bevindingen na het consult. 1ste dag: slecht geslapen en nare dromen. Op m’n werk nemen een aantal collega's mij in vertrouwen en komen hun gal spuwen (dit is geen droom). 2de dag: slecht geslapen en nare dromen (al in mindere mate), zelfvertrouwen stijgt, licht emotioneel (verdriet). 3de dag: emoties komen boven (verdriet), maar ik ben er niet meer bang van en ze maken mij ook niet kapot. Wat onze volgende afspraak betreft …’  (P. 2010)

‘Ik ben blij en verrast met wat je opmerkt met je apparatuur, en wil als eerste stap jou je werk laten doen. Ik zou graag de bergen en problemen stapsgewijs reduceren, waarvoor mijn dank.’   (J. 2011 Bedrijfscoach)

‘Zaterdag, dus één dag na jouw behandeling, heb ik steeds opnieuw die bewuste 'val' beleefd. Alles speelde zich als een filmpje opnieuw in mijn hoofd af: de pijn die ik voelde, de emoties,... en ook het gevoel dat ik had toen ik wakker werd in het ziekenhuis. Het gevoel dat ik 'innerlijk' veranderd was, alles leek binnenin door elkaar geschud. Het leek of ik mezelf 'kwijt' was, geen contact meer had met het innerlijke. Toen ik deze ervaringen meedeelde aan de dokters, wimpelden die dit weg, of werd ik maar raar aangekeken. Ik heb toen hier met niemand meer over durven praten, vooral uit angst, denk ik, dat ze me niet goed bij mijn hoofd zouden vinden. Dat 'lege' gevoel binnenin is nu ook veel minder. Ik voel terug mezelf meer, herken mezelf terug zoals ik was voor die val. Ondertussen neem ik dus jouw druppels. Als het kan voor jou had ik graag terug een afspraak bij jou.(M. 2010 - Ergotherapeute, 3 x whiplash en kaakfractuur)

DISCLAIMER: Alle op deze website genoemde diensten of producten, vervangen de reguliere medische zorgen niet. Ze bieden hieraan complementaire ondersteuning. Bij ernstige en acute  symptomen is het aangewezen uw huisarts of medische specialist te bezoeken. Enkel zij zijn gemachtigd een medische diagnose te stellen.


Complementair aan de reguliere medische zorg !


De mens is in zijn meest voor de hand liggende verschijning een fysieke structuur - skelet, spieren, organen, …-  die vrij logisch in opbouw lijkt. Veel technische uitvindingen zijn zelfs op hem gebaseerd. Zowel de mechanische als de biochemische werking zijn in de eerste plaats het domein van de reguliere zorg. Vooral bij acute problemen en na ongevallen zijn een noodmedicatie of -behandeling alsook de chirurgie onovertroffen.


De mens is echter méér dan dit materiële wezen. Het is aangetoond dat elke biochemische reactie wordt ingeleid door informatiestromen op een niet-materieel niveau. Dat is het terrein van de quantum-fysika, de bio-electronica of de bio-energetica. Deze domeinen zijn al van oudsher benoemd als ki, chi, prana, … Ook de meeste behandelwijzen zijn bekend uit eeuwenoude overlevering. Ze zijn ouder dan de moderne geneeskunde !


De oude geneeswijzen samen met de moderne geneeskunde bieden een meer holistische

kijk op de mens zodat deze bij zowel acute ziekte of letsel (moderne geneeskunde), als bij chronische aandoeningen (vooral energetische geneeswijzen) kan geholpen worden.


‘The Vitality Coach’  


Deze complementaire gezondheidszorg is vooral gericht op


Een optimale vitaliteit resulteert in

   

Bedrijven


Welkom


Voor uzelf


Groepen


Leefsfeer


Contact


Downloads


Links