Mail: info@thevitalitycoach.be

Voordeliger voor een groep

U maakt deel uit van een groep personen met een gemeenschappelijke interesse zoals vitaliteit, wellness, gezondheid, welzijn, gezond wonen, spirituele zelfontwikkeling, anti-aging, ...

Of een evenement zoals een beurs, een feest of happening brengt u samen met anderen die u niet kent, op één lokatie.

Dan kunnen alle mogelijkheden aangeboden op de pagina ‘Vitaliteits-clinics voor uzelf’, eveneens aangeboden worden aan meerdere personen op éénzelfde lokatie binnen dezelfde dag. Dat biedt naast kostendelende voordelen, in bepaalde gevallen  ook een sociale meerwaarde (contacten, incentive, …)

Practisch kan dit plaatsvinden op één privaat-adres, (homeparty, gezin, ...), het terrein van een club (amateursport, service-club,...), binnen een vereniging, vriendenkring, ... Het is eveneens mogelijk dit te organiseren binnen een evenement (bijeenkomst, opendeurdag, beurs, tentoonstelling, sportdag, feest, jubilee, incentive event, …).  

‘The Vitality Coach’ garandeert discretie, maar het staat ieder vrij over de resultaten van de eigen ‘clinic’ te praten met de andere deelnemers. Zo wordt het wellicht niet enkel een interessante, maar ook een boeiende dag met een ‘positieve’ spanning…

Referenties groepen  

Enkele quotes m.b.t. ons i-Health Analyse- en Behandelsysteem n.a.v.  ‘homeparties’:  

‘Ik hou het nog even vol, nog 3 dagen en het is verlof... Mijn druppels zijn op nu. Eén ding staat vast: indien jij niet was langs geweest, was het ziekteverlof geworden, thanks.’  (N. 2009, UZ-Verpleegster, Homeparty met 6 UZ-verpleegsters)

‘En ik vroeg me na het consult af wat er gaande was. Na het werk kwam ik thuis, deed ik niets en kon mij echt niet wakker houden. Dat heeft zo'n vijf dagen geduurd. De zesde dag was ik bruisend van energie. Ik begreep er niets van omdat dit zo'n ommezwaai op één dag was. Ik denk dat het te maken had met het consult want heb er anders geen verklaring voor. Dus merciekes.‘ (C 2009, UZ-Verpleegster, Homeparty met 6 UZ-verpleegsters)

‘Iedereen was tevreden en is wel een beetje wakker geschud. Bedankt en tot een volgende keer.’ (H. 2009, Homeparty met 11 deelnemers)

‘Het is wel een verhelderende aanpak, geeft eens andere inzichten’. (M. 2010, Psychologe, deelname event)

Bij het nalezen van het verslag was ik toch vooral onder de indruk van het resultaat.’ (V. 2009, Bedrijfscoach, deelname event)

DISCLAIMER: Alle op deze website genoemde diensten of producten, vervangen de reguliere medische zorgen niet. Ze bieden hieraan complementaire ondersteuning. Bij ernstige en acute  symptomen is het aangewezen uw huisarts of medische specialist te bezoeken. Enkel zij zijn gemachtigd een medische diagnose te stellen.

Clinic@Home-Party-concept

Het Clinic@Home-Party concept is speciaal gericht op familie- en vriendenkring. Eén lokatie en een aantal deelnemers samengebracht in een voordeliger formule. Er worden géén groepsrapportages opgesteld zoals ten behoeve van bedrijven of organisaties.

Bedrijven


Welkom


Voor uzelf


Groepen


Leefsfeer


Contact


Downloads


Links